ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Προεδρικό Διάταγμα ίδρυσης της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ρητά προβλέπει ότι το έργο της Επιτροπής δεν θα προκαλέσει δαπάνη εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού. Τόσο η λειτουργία της Επιτροπής όσο και οι δράσεις που αυτή θα υποστηρίξει θα καλυφθούν με ίδιους πόρους, από ιδιωτικές δωρεές, χορηγίες, έσοδα από πωλήσεις προϊόντων ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

Ως εκ τούτου, η επιτυχία του χορηγικού προγράμματος της Επιτροπής αποκτά τεράστια σημασία. Μόνο χάρη σε αυτήν θα ευοδωθεί η συλλογική προσπάθεια να τιμηθεί η επέτειος των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με δράσεις που θα αποδίδουν τα οφειλόμενα στο παρελθόν, αλλά παράλληλα θα αναδεικνύουν το παρόν και θα βάζουν παρακαταθήκη για το μέλλον της χώρας.

Η πρόσκληση για συμμετοχή και συστράτευση αφορά τους πάντες: από τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που θα γίνουν χρυσοί χορηγοί μέχρι τον επαγγελματία που θα προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του για την πραγματοποίηση κάποιας εκδήλωσης σε τοπικό επίπεδο. Με δικούς μας πόρους λοιπόν οι Έλληνες, η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και οι φίλοι της Ελλάδας θα δημιουργήσουμε, θα προβάλουμε τη χώρα μας και θα προσδιορίσουμε την εικόνα της στο κοινό μας μέλλον.

 

Οι κατηγορίες του Χορηγικού Προγράμματος της Επιτροπής είναι:

  • Χρυσός Χορηγός

  • Μέγας Χορηγός

  • Χορηγός

  • Υποστηρικτής

  • Δωρητής

 

Δήλωση Ενδιαφέροντος για Χορηγία-Δωρεά

Αν επιθυμείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για πραγματοποίηση Δωρεάς ή εξέταση Χορηγικής Συνεργασίας, παρακαλούμε να στείλετε σχετικό email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε
τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και προτιμήσεις σας,
καθώς και για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας.

Για να δείτε περισσότερα δείτε την πολιτκή προστασίας προσωπικών δεδομένων.