Χορηγικό πρόγραμμα

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Προεδρικό Διάταγμα ίδρυσης της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ρητά προβλέπει ότι το έργο της Επιτροπής δεν θα προκαλέσει δαπάνη εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού. Τόσο η λειτουργία της Επιτροπής όσο και οι δράσεις που αυτή υποστηρίζει καλύπτονται με ίδιους πόρους, από ιδιωτικές δωρεές, χορηγίες, έσοδα από πωλήσεις προϊόντων ή άλλες προωθητικές ενέργειες.

Ως εκ τούτου, η επιτυχία του χορηγικού προγράμματος της Επιτροπής αποκτά τεράστια σημασία. Μόνο χάρη σε αυτήν θα ευοδωθεί η συλλογική προσπάθεια να τιμηθεί η επέτειος των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821 με δράσεις που θα αποδίδουν τα οφειλόμενα στο παρελθόν, αλλά παράλληλα θα αναδεικνύουν το παρόν και θα βάζουν παρακαταθήκη για το μέλλον της χώρας.

Η πρόσκληση και η ευκαιρία για συμμετοχή και συστράτευση είναι καθολική. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες & οργανισμούς που θα γίνουν Χρυσοί Χορηγοί και έμπρακτα στηρίζουν την Επιτροπή και τους σκοπούς της, στους Χορηγούς Δράσης που θα συμβάλλουν στην υλοποίηση μιας ή περισσότερων δράσεων που θα φέρουν την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μέχρι στον επαγγελματία που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την πραγματοποίηση κάποιας εκδήλωσης! Δίνεται η ευκαιρία σε κάθε εταιρεία, οργανισμό, ίδρυμα και ιδιώτη να συμμετάσχει με τον τρόπο και στον βαθμό που επιθυμεί, να δηλώσει το παρόν στον εθνικό σκοπό που ενώνει κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Με την πολύτιμη λοιπόν συμβολή όλων η εμβέλεια των επετειακών δράσεων και των δράσεων κληρονομιάς θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Με αποκλειστικά δικούς μας πόρους, χωρίς κρατική επιχορήγηση, οι Έλληνες,  η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και οι φίλοι της Ελλάδας δημιουργούμε, προβάλουμε τη χώρα μας και προσδιορίζουμε την εικόνα της στο κοινό μας μέλλον

Δήλωση Ενδιαφέροντος για Χορηγία, Δωρεά, Χορηγία Δράσης

Αν επιθυμείτε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για εξέταση των εναλλακτικών τρόπων Χορηγικής Συνεργασίας ή πραγματοποίηση Δωρεάς, παρακαλούμε να στείλετε σχετικό email στο sponsors@greece2021.gr.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΔΩΡΗΤΗΣ