ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Όλα τα μέλη της διοίκησης συμμετείχαν στην Επιτροπή αφιλοκερδώς

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

proedros.jpg

Μάρτων Σίμιτσεκ

Ο Μάρτων Σίμιτσεκ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. 

Διαθέτει 45ετή και πλέον εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις ιδιωτικών εταιριών, κυρίως στους κλάδους των ασφαλειών και του εμπορίου. Τα τελευταία 15 έτη είναι επικεφαλής διοίκησης ιδιωτικού Ομίλου Επιχειρήσεων.

Με εμπλοκή στο Ολυμπιακό Κίνημα από νεαρότατη ηλικία, έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, μέλος της Επιτροπής Marketing της Ένωσης Ολυμπιακών Επιτροπών Ευρώπης, καθώς και Αρχηγός αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Lillehammer.

Διετέλεσε διευθυντής της επιτυχούς Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στη συνέχεια Εντεταλμένος Σύμβουλος και Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων (Chief Operating Officer) της Οργανωτικής Επιτροπής ΑΘΗΝΑ 2004, έχοντας υπό τη διοικητική του ευθύνη την προετοιμασία και τέλεση του συνόλου των λειτουργιών και επιχειρήσεων των Αγώνων.

Για το έργο του αυτό έγινε αποδέκτης της ανώτατης διάκρισης (Olympic Order) της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και της διάκρισης του Τάγματος Αριστείας της Τιμής από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Ο κ. Σίμιτσεκ υποστηρίζει το έργο της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» ως εκτελεστικός γενικός συντονιστής. Οι υπηρεσίες του παρέχονται χωρίς καμία απολύτως αμοιβή και αντικείμενό του είναι η καθοδήγηση του διοικητικού μηχανισμού της Επιτροπής, η παρακολούθηση των δράσεων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμά της και η διασφάλιση της υλοποίησής τους με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δουνδουλάκη Ελένη

Είναι Γενική Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού. Είναι θεατρολόγος (PhD, Ε.Κ.Π.Α.) και σύμβουλος πολιτιστικής πολιτικής και διαχείρισης, κάτοχος δύο σχετικών μεταπτυχιακών τίτλων: ΜΑ in European Cultural Policy and Administration (University of Warwick) και MSc in Culture and Society (London School of Economics and Political Science – LSE).

Δουνδουλάκη Ελένη

Κοντογιάννης Κωνσταντίνος

Είναι εκπαιδευτικός. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικού Μεταλλείων στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και Φυσικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης και της Tεχνολογίας και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Κοντογιάννης Κωνσταντίνος

Μυλωνάκης Γιώργος

Είναι ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής από τον Ιούλιο του 2019. Είναι κάτοχος πτυχίου Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Πολιτική Ασφάλεια από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μυλωνάκης Γιώργος

Παπαπετρόπουλος Θεόδωρος

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών (B.Sc.) από το London School of Economics and Political Science του Λονδίνου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με εξειδίκευση στην Ευρωπαϊκή Οικονομία (ΜΑ In European Economics) από το πανεπιστήμιο του Εxeter, UK. Ο Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος είναι Οικονομικός Διευθυντής Ιδιωτικού Ομίλου Επιχειρήσεων.

Παπαπετρόπουλος Θεόδωρος

Σμυρλής Γιάννης

Είναι Πολιτικός Επιστήμονας, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

Σμυρλής Γιάννης

Χριστόπουλος Λεωνίδας

Είναι Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών από τον Ιουλίο του 2019. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Warwick (ΜΑ στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία) και του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης, αριστούχος απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Χριστόπουλος Λεωνίδας